Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

  Onze 'winkel' aan huis   
 

Eens per week bouwen we onze schuur om tot een 'winkeltje' waar we alles wat op dat moment oogstbaar is uitstallen. In het seizoen is de schuurwinkel elke zaterdag van 10 tot 16 uur geopend. In seizoen 2018 was de laatste openingsdag op 27 oktober.

In 2019 gaat de schuurwinkel weer open, waarschijnlijk in de tweede helft van mei.

Om bij de winkel te komen, moet u het pad ca. 80 meter naar achteren volgen. Als het pad naar rechts afbuigt, ziet u links de schuur (deze is van de weg af niet te zien). Gelieve uw auto aan het begin van het terrein te laten staan en alleen te voet (of per fiets) het pad op te komen. Als uw veel boodschappen heeft, kunt u even een kruiwagen lenen of loopt een van ons even met u mee naar de auto.

 

Over de verkoop op zaterdag:

  • We proberen zo min mogelijk onnodig te verpakken. U kunt helpen door lege zakjes mee te nemen (om te vullen of om achter te laten voor een volgende klant)

  • Voor vaste klanten: als u een automatische incasso tekent, kunt u 'op rekening' kopen. Zo heeft u geen contanten meer nodig, maar krijgt u een rekening per e-mail en wordt het bedrag vervolgens afgeboekt. 

  • Nieuw dit jaar: "happy hour" tussen 15.00 en 16.00 uur. Dit geldt niet voor al onze producten, maar voor de groenten die sterk in kwaliteit achteruitgaan (vaak: melig of slap worden) als ze te lang liggen, zoals doperwten, tuinbonen, suikermaïs, artisjok en bladgewassen als sla en snijbiet. 

Kunt u op zaterdag niet komen? Informeert u dan eens hoe u groente vooraf kunt bestellen.

 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS