Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

  Een wekelijkse verrassing voor € 7,50   
 

Het is mogelijk een groentepakket te bestellen: één keer per week staat er dan een groentepakket bij het kraampje aan de weg voor u klaar. Dit is een pakket met zo'n 4 soorten groenten en vaak nog een kleinigheid, zoals een bosje kruiden, erbij. De hoeveelheden zijn afgestemd op 2 grote groenteëters of een klein gezin.

In 2018 is er nog 1x een pakket en dan is er een winterstop. Naar verwachting begint het nieuwe pakkettenseizoen in mei 2019. Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in een groentepakket.

U kunt het groentepakket 1 of 2 keer uitproberen en daarna laten weten of u wekelijks een pakketje wilt. Als u er een week niet bent, en u zich tijdig (= 2 dagen van tevoren) afmeldt, wordt in die week het pakket niet berekend. Betaling loopt via automatische incasso. 

Het is ook mogelijk het pakket op een later tijdstip op te halen. Dit kunt u per email of direct aan één van de tuinders doorgeven.

 
 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2018 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS