Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

Groenekan 
De Leijen 
Voordorp 
Veemarkt 
De Bilt 
 

  Afhaalpunt Veemarkt   
 

De groenten die op het land staan, worden aangeboden in een overzichtelijke, dagelijks geactualiseerde webwinkel. Pas nadat alle bestellingen binnen zijn, worden de groenten geoogst.

Vanaf zondagmiddag 16.00 uur kun je inloggen om een groentebestelling te doen. Dit kan in de nacht van maandag op dinsdag. Er is geen bestelverplichting, dus je bent vrij om te bestellen hoe vaak en hoeveel je wilt.

Ophalen van de groenten

Op dinsdagmiddag tussen 17.00 en 20.30 uur kun je de groenten ophalen op de Livarstraat. Hier hangt een lijst waarop je terug kunt vinden wat je besteld had. Ook staan hier eventuele wijzigingen. 

Je kunt groenten per stuk of per gewicht bestellen. Normaalgesproken is het zo dat:

  • de groenten die per stuk (of bos) geprijsd zijn, los in een kist liggen. Op de kist staan de namen van de groenten die erin liggen vermeld.

  • de groenten die gewogen worden, in een zakje zitten met je voornaam erop. 


De kisten blijven op het afhaalpunt staan, dus neem zelf een tas mee voor je bestelling. Zakjes die retour komen, gebruiken we weer opnieuw in onze winkel.

Betalen

Er is eerst de mogelijkheid om het bestellen van onze groente ‘uit te proberen’. Als het na 2 of 3 keer bevalt, krijg je een machtigingsformulier bij je bestelling. Mocht je na de proefperiode besluiten om toch niet door te gaan, dan krijg je de rekening per e-mail.

Er wordt een factuur gemaakt na elke 5 bestellingen of bij een besteding van € 50,- (of als er al ca. een maand geen groente is besteld). De automatische incassering vindt plaats ca. een week na het versturen van de (elektronische) factuur.

 
 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS