Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

Groenekan 
De Leijen 
Voordorp 
Veemarkt 
De Bilt 
 

  Biologische groenten bezorgd in Voordorp   
 

Een "afhaalpunt" houdt het midden tussen zelf boodschappen doen en de boodschappen thuis bezorgd krijgen, omdat we de rit van uw huis naar onze tuin samen delen.

Het werkt alsvolgt: mensen die in de buurt van zo'n afhaalpunt wonen of werken, kunnen in onze webwinkel groente bestellen. Wij brengen wekelijks de groenten naar deze verschillende "afhaalpunten" in de omgeving. Iedereen die op tijd groenten besteld heeft, kan het op een vaste dag van de week op het afhaalpunt afhalen. Op deze manier blijven onze groenten -ook als u zelf niet in Groenekan woont- op fietsafstand bereikbaar.

BIOLOGISCHE GROENTEN UIT GROENEKAN

De groenten die besteld kunnen worden, komen van tuinderij ’n Groene Kans, gevestigd in Groenekan. Onze tuinderij is biologisch gecertificeerd. We telen (zo veel mogelijk soorten) groenten in de volle grond en in een onverwarmde kas. De verkoop begint in het late voorjaar (mei) en gaat door tot kerst. Daarna is er een winterstop. De groenten zijn seizoensgebonden, zijn gecertificeerd biologisch en worden geteeld op 1,5 km van Voordorp vandaan: een verantwoorde keuze!

GROENTEN OP BESTELLING

Op zondag krijgt u een ‘herinneringsemail’  waarin de link naar onze webwinkel vermeld staat. U kunt inloggen met de gegevens die u na aanmelding toegestuurd krijgt. In de webwinkel kunt u bestellen wat en hoeveel u wilt. Dit kan van zondag 16.00 uur tot dinsdagmorgen 5.00 uur. Er is geen bestelverplichting, dus schroom niet om uw emailadres op te geven, zodat u wordt geattendeerd op de bestellijst.

OPHALEN VAN DE BESTELDE GROENTEN

Op de dag van levering kunnen de groenten opgehaald worden op de Goerionstraat. De groenten worden geleverd in blauwe kratten. Er zijn kisten met zakjes en kisten met losse groenten.

Bij de kisten hangt een lijst waar u op terug kunt vinden wat u ook alweer besteld had. Lees goed, zodat u niet per ongeluk de groenten van een ander meeneemt! De groenten die een kiloprijs hebben, zijn per persoon apart verpakt en er staat een naam op de verpakking. De groenten die per stuk of per bos geprijsd zijn, liggen los in een kist. Op deze kisten staat een briefje met welke groenten het zijn (dit om verwarring te voorkomen over verrassingssla en kropsla; bosui en bosknoflook etc).

Neem vooral zelf een kist of een tas mee om uw groenten in over te doen (let op: soms zijn de groenten nog wat vochtig). Papieren zakjes die retour komen, gebruiken we weer opnieuw. Bijtijds afhalen loont de moeite: de groenten gaan met zon, wind en warmte snel in kwaliteit achteruit.

Haal de groenten voorzichtig uit de kisten, doe ze niet in een andere kist en laat de kisten netjes achter op de oprit. Een lege kist kan onder een (half)volle geplaatst worden, zodat het minder ruimte inneemt. Ga zorgvuldig om met eventuele andere voorwerpen op de oprit.

De groenten kunnen afgehaald worden op dinsdag tussen 16.30 u en 21.00 u.

BETALEN VAN DE BESTELDE GROENTEN

Er is eerst de mogelijkheid om het bestellen van onze groente ‘uit te proberen’. Als het na 2 of 3 keer bevalt, krijgt u een machtigingsformulier om te tekenen, zodat de bedragen automatisch worden afgeschreven. De automatische incassering vindt plaats ca. een week na het versturen van de (elektronische) factuur. Deze factuur wordt gemaakt na elke 5 bestellingen of bij een besteding van € 50,- (of als er al ca. een maand geen groente is besteld).

Mocht u na de proefperiode besluiten toch niet verder te gaan, dan hoeft u geen incassomachtiging te tekenen, maar krijgt u de rekening (per e-mail) en het verzoek het bedrag zelf over te maken.

Betaalgemak: u hoeft niet contant af te rekenen, elke keer dat u de groenten haalt: dit gaat automatisch via een incassomachtiging.

Bent u geïnteresseerd? Laat dit dan per email even weten.

 
 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS