Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

Groenekan 
De Leijen 
Voordorp 
Veemarkt 
De Bilt 
 

  Afhaalpunt De Leijen   
 

Een "afhaalpunt" houdt het midden tussen zelf boodschappen doen en de boodschappen thuis bezorgd krijgen, omdat we de rit van uw huis naar onze tuin samen delen.

Het werkt alsvolgt: mensen die in de buurt van zo'n afhaalpunt wonen of werken, kunnen in onze webwinkel groente bestellen. Wij brengen wekelijks de groenten naar deze verschillende "afhaalpunten" in de omgeving. Iedereen die op tijd groenten besteld heeft, kan het op een vaste dag van de week op het afhaalpunt afhalen. Op deze manier blijven onze groenten -ook als u zelf niet in Groenekan woont- op fietsafstand bereikbaar.

Bent u ook geïnteresseerd en overweegt u om mee te doen? Stuur ons even een email.

De webwinkel

De groenten die van het land komen, worden aan geboden in een overzichtelijke, dagelijks geactualiseerde webwinkel. 

Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd heeft gekregen kunt u zich vanaf dinsdag 15.00 uur aanmelden om uw groentebestelling te doen. U heeft hiervoor de tijd tot de nacht van woensdag op donderdag. Er is geen bestelverplichting, dus u bent vrij om te bestellen hoe vaak en hoeveel u wilt.

Ophalen van de groenten

Op donderdagmiddag tussen 16.30 en 20.00 uur kunnen de groenten opgehaald worden. Er hangt een lijst waar u op terug kunt vinden wat u ook alweer besteld had. Lees goed, zodat u niet per ongeluk de groenten van een ander meeneemt!

De groenten die een kilogramprijs hebben, worden verpakt en voorzien van uw (voor)naam. De groenten die per stuk of per bos geprijsd zijn, liggen los in een kist. Op deze kisten staan de namen van de groenten vermeld. Neem vooral zelf iets mee om uw groenten in over te doen. Papieren zakjes die retour komen, gebruiken we weer opnieuw. 

Betalen

Als het 'groente bestellen' u bevalt, krijgt u een machtigingsformulier om te tekenen, zodat de bedragen automatisch kunnen worden afgeschreven. Er wordt een factuur gemaakt na elke 5 bestellingen of bij een besteding van € 50,- . De automatische incassering vindt plaats ca. een week na het versturen van de (elektronische) factuur.

 

 

 

 

 


 

 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS