Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

Groenekan 
De Leijen 
Voordorp 
Veemarkt 
De Bilt 
 

  Bestellingen ophalen op de tuin zelf   
 

Ophalen

Als u een webbestelling doet, kunt u deze ophalen op onze tuin. Als u het terrein oprijdt, ziet u een stalletje (vroeger was dit het 'zelfbedieningskraampje'), waar uw bestelling klaar staat op afgesproken tijdstip. De groenten zitten in een blauw krat met uw naam en de prijs erop. Wat betreft de betaling gaat onze voorkeur gaat uit naar een automatische incasso, maar u kunt ook contant betalen: doe dan het bedrag (gepast) in een envelop met uw naam erop in onze brievenbus (aan het begin van de oprit). Neemt us alstublieft een tas of een kistje mee voor uw boodschappen, want het blauwe krat moet in het stalletje blijven staan.

In het 'kraampje' kunt u ook 1x per week een groentepakket ophalen, mits u zich daarvoor opgegeven heeft. Ook de kist waarin het pakket zit, moet blijven staan.

Oogstdagen

Op dinsdag, donderdag en zaterdag wordt er geoogst. Als u vóór deze dagen groenten bestelt, zijn ze knisperend vers. Als u voor woensdag en vrijdag wilt bestellen kan dat ook, maar uw bestelling wordt dan al een dag eerder geoogst. Dit betekent ook dat u ze een dag eerder dient te bestellen (zie het bestelschema). Onze ervaring is dat, wanneer we de groenten vroeg oogsten, goed spoelen en koel opbergen, de kwaliteit de volgende dag nog prima is. Laat het ons weten als u het anders ervaart!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS