Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

Groenekan 
De Leijen 
Voordorp 
Veemarkt 
De Bilt 
 

  Afhaalpunt De Bilt   
 

Welkom bij de pagina over afhaalpunt De Bilt: een afhaalpunt in oprichting. 

Soms is het fijn als je niet ver hoeft te gaan voor lekkere dingen. Daarom brengt tuinderij 'n Groene Kans haar groenten naar de Alfred Nobellaan in De Bilt.

De groenten worden 2 kilometer verderop biologisch door ons, Floor en Jan, geteeld. En jij kunt ze bestellen in onze webwinkel en op komen halen op de Alfred Nobellaan. Als je wilt weten wat we hebben, kun je altijd even kijken in de etalage. Maar als je meteen een bestelling wilt doen, moet je eerst even een gebruikersnaam en wachtwoord opvragen.

 

Je kunt je bestelling doen vanaf dinsdag 15.00 uur tot in de nacht van woensdag op donderdag. Als alle bestellingen binnen zijn, gaan wij op donderdag alles oogsten, spoelen en inpakken. Aan het eind van de middag komt één van ons het langsbrengen en kun je je groenten afhalen tussen 17.00 en 20.30 uur. Gewoon in de voortuin van een welwillende klant, lief hè?

Om de administratie tot een minimum te beperken, rekenen we af na 5 bestellingen (of na een besteding van € 50). Je krijgt daarvoor tijdig een incassoformulier toegestuurd, dat je kunt invullen.

 

 


Misschien ben ik nog iets vergeten... In dat geval: schroom niet om zelf een vraag te stellen aan info@groenekans.nl


 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS