Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Groenten bestellen     >> Afhaalpunten     >> Winkel     >> Groentepakket    

Groenekan 
De Leijen 
Voordorp 
Veemarkt 
De Bilt 
 

  Waar kunt u uw groenten ophalen?   
 

Als u zich aanmeldt voor onze webwinkel is het van belang te weten waar u de groenten op gaat halen. Er zijn verschillende mogelijkheden waar uit u kunt kiezen. U kunt zich ook aanmelden voor meerdere locaties om uw bestelling af te halen. In dat geval dient u goed op te letten dat u -tijdens het bestellen- het juiste afhaalpunt invult.

  • Groenekan. Uw webbestelling staat klaar in het 'kraampje' bij de inrit. Van dinsdag t/m zaterdag om 13.00 uur. Ons adres is Groenekanseweg 142 in Groenekan, zie ook de routebeschrijving. Wanneer u op een ander tijdstip wilt komen, kunt u een aanvullende email schrijven.
  • Bilthoven. Op donderagmiddag/avond kunt u uw bestelling afhalen in de wijk 'De Leijen'  in Bilthoven.
  • De BiltOp donderagmiddag/avond kunt u uw bestelling afhalen op de Alfred Nobellaan in De Bilt.
  • Utrecht. Op dit moment kunnen bestellingen op twee plekken opgehaald worden: in de wijk Voordorp & Veemarkt (Utrecht Noord-Oost). Dit kan wekelijks op dinsdagmiddag/avond.
 


Gezien de beperkte bezetting op de tuin, blijft het voorlopig bij deze afhaalpunten en wordt er op dit moment niet gewerkt aan uitbreiding van het aantal punten (wel aan uitbreiding per afhaalpunt)


 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2018 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS