Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
 

  Afhaalpunt Veemarkt   
 

Welkom bij de pagina over afhaalpunt Veemarkt! We zijn bezig met een nieuwe website, maar ... het is nu oogstseizoen, dus het 'binnenwerk' gaat langzaam. Als je meer wilt weten over afhaalpunt Veemarkt zit je op deze pagina in ieder geval goed. Voor meer details kun je doorklikken. De rest van de website kun je maar beter even laten voor wat het is. Tenzij je van verdwalen houdt natuurlijk.

'n Groene Kans in Groenekan is een (Skal) gecertificeerd biologisch bedrijf waar de tuinders Floor en Jan al 18 jaar een stukje aarde gezond houden. We doen ons best zó voor de grond te zorgen, dat ook de komende generaties hier hun voedsel kunnen vebouwen - alhoewel onze dochters daar in het geheel geen interesse in lijken hebben.

 

 

De groenten die we produceren verkopen we direct (geen tussenhandel) aan de "eindverbruiker". Dit doen we in onze winkel op de tuin die op zaterdag geopend (10-16u) is en via een webwinkel die speciaal voor ons geprogrammeerd is.

Wanneer je in de webwinkel bestelt, kun je je bestelling dagelijks komen ophalen in Groenekan. Maar op dinsdag rijden we ook naar de wijk Veemarkt en kun je daar je bestelling ophalen (tussen 17.00 en 20.30 uur). Gewoon, in de voortuin van een welwillende klant. 

Om groenten te bestellen, heb je inloggegevens nodig die je hier kunt aanvragen. Je bent echter tot niks verplicht: je bestelt zelf hoe vaak en hoeveel het je uitkomt. Bestellen kan vanaf zondagmiddag 16.00 u t/m de nacht van maandag op dinsdag. Als je wilt weten wat we nu zoal hebben, kun je in de etalage van onze online winkel kijken.

 

 

Als onze verse groenten je bevallen, dan word je gevraagd een automatische incasso te tekenen. Je krijgt vervolgens na 5 bestellingen óf na een besteding van € 50,- een rekening per email. Een week later wordt het bedrag dan afgeboekt.

Blijf je nog zitten met een vraag? Mail gerust, want we hebben vast een antwoord!

 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS