Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Uitzoeken     >> VIP-uurtje     >> Ophalen     >> Kosten     >> Terugbrengen    

  Helaas, uw boom heeft de zomer niet overleefd   
 

We hebben veel mensen moeten teleurstellen dat hun boom deze zware, droge zomer niet heeft overleefd. We willen deze trouwe klanten daarom een extra mogelijkheid geven een nieuwe boom uit te zoeken. Dit kan tijdens het zogenaamde 'VIP'-uurtje. Als u hiervoor in aanmerking komt, krijgt u vanzelf bericht (controleer voor de zekerheid wle de spambox) 

LET OP: er is een belangrijke wijziging t.o.v. andere jaren. Iedereen die een kerstboom meeneemt dient zich online te registreren (voorheen vulde je alleen de eerste keer een adoptiekaart in). U kunt dit op uw telefoon doen, maar wij zetten ook een laptop klaar om het onmiddellijk te kunnen regelen.

De kerstbomenverkoop vindt plaats op Groenekanseweg 142. U wordt verzocht uw fiets of auto langs de weg of op ons terrein te parkeren. Bij de inrit staat een aantal kruiwagens. U kunt er één meenemen naar achteren (waar de bomen staan).

 

Bij de schuur (na 80 meter links) krijgt u instructies waar u een nieuwe boom kunt uitzoeken. Er zijn bomen die (nog) in de grond staan en bomen die al uitgegraven zijn en in een pot staan. Zodra u een mooie boom heeft gevonden die in een pot staat, kan deze meteen in uw kruiwagen mee terug naar de kassa. Als de uitgezochte boom nog in de grond staat, meldt u het even aan een medewerker. Hij of zij graaft de boom dan voor u uit.

We zorgen dat er koffie en thee is en een droge plek om op uw boom te wachten. Hier kunt u meteen de 'adoptiekaart' invullen en krijgt u verzorgingstips mee. 

Naast de prijs voor de boom betaalt u €10,- borg. Dit bedrag krijgt u weer terug als u uw boom -met penning- komt terugbrengen in januari.

 

 

Denk eraan de volgende zaken mee te nemen als u langskomt:

  • Warme kleding (tijdens het uitgraven van de boom moet u even wachten)
  • Water- en modderdicht schoeisel (we hebben geen verharde paden en het is vaak modderig in dit jaargetijde)
  • Contant geld, want er is geen pinautomaat (u kunt wel een eenmalige incassomachtiging tekenen)
  • Een plastic zak om om de pot of kluit heen te doen


 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2018 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS