Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Uitzoeken     >> VIP-uurtje     >> Ophalen     >> Kosten     >> Terugbrengen    

  Uitzoeken en ophalen van een boom   
 

Is dit de eerste keer dat u een kerstboom wilt adopteren? Kom dan langs om een boom uit te zoeken op de volgende momenten:

  • Zaterdag 8 december 13.00 - 16.00 uur
  • Zaterdag 15 december 12.00 - 15.00 uur 

‚ÄčAls u een boom heeft uitgezocht, kunt u deze (ter plekke) online registreren. Op deze manier is het mogelijk om volgend jaar dezelfde boom in huis te halen! 

De kerstbomenverkoop vindt plaats op Groenekanseweg 142. U wordt verzocht uw fiets of auto langs de weg of op ons terrein te parkeren. Bij de inrit staat een aantal kruiwagens. U kunt er één meenemen naar achteren (waar de bomen staan).

 

Na ca. 80 meter slaat u af naar rechts richting open schuur en kas. Hier zijn Jan en Floor die u te woord kunnen staan. U kunt een boom uitzoeken in de buurt van de schuur (de bomen die in het weiland staan, hebben een wit label en zijn al gereserveerd). De bomen staan gegroepeerd op grootte (en prijs). Zodra u een geschikte boom heeft gevonden, kan deze meteen in uw kruiwagen en gaat u naar de 'kassa' om af te rekenen en uw boom te registreren.

Naast de prijs voor de boom betaalt u €10,- borg. Dit bedrag krijgt u weer terug als u uw boom -met penning- komt terugbrengen in januari.


 

Denk eraan de volgende zaken mee te nemen als u langskomt:

  • Warme kleding (tijdens het uitgraven van de boom moet u even wachten)
  • Water- en modderdicht schoeisel (we hebben geen verharde paden en het is vaak modderig in dit jaargetijde)
  • Contant geld, want er is geen pinautomaat (u kunt wel een eenmalige incassomachtiging tekenen)
  • Een plastic zak om om de pot of kluit heen te doen


 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2018 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS