Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Uitzoeken     >> VIP-uurtje     >> Ophalen     >> Kosten     >> Terugbrengen    

  Over het terugbrengen van uw boom   
 


Het terugbrengen van uw kerstboom kan op de volgende momenten:

Zaterdag 5 januari 12.00 - 16.00 uur

Zondag 6 januari 13.00 - 15.00 uur

Let op: voor bomen zonder penning vervalt het statiegeld!

Net zoals bij het ophalen van de bomen, zullen er weer kruiwagens aan het begin van het terrein staan. Hier kunt u uw kerstboom in doen en meenemen naar achteren. Bij de schuur aan uw linkerhand, wordt uw kerstboom even gedompeld en krijgt u uw statiegeld terug. Vervolgens brengt u zelf uw boom naar zijn plek.

Vergeet ook dit keer niet om uw laarzen aan te trekken!

 

 

Omdat wij geen verharde paden hebben op de tuin, kunnen we niet met groot materieel alle kerstbomen in één keer naar hun plek brengen. Dit betekent dat we alle adoptieouders vragen om hun boom zelf weer naar het kerstbomenbos te brengen met een kruiwagen. Dit is tevens de reden dat we zijn gestopt met de mogelijkheid om de boom 's avonds terug te brengen. Het is geen doen om in het donker de bomen op de juiste plaats af te leveren.

Mocht u op bovenstaande momenten dus écht niet kunnen, zorg er dan voor dat er een dag is dat u wel -met licht- uw boom kunt terugbrengen. U moet hiervoor wel een afspraak maken met één van de tuinders.

 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS