Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Uitzoeken     >> VIP-uurtje     >> Ophalen     >> Kosten     >> Terugbrengen    

  Ophalen van een gereserveerde boom   
 

Als u dezelfde boom wilt als vorig jaar, dient u te reserveren (t/m 25 november). Als u een boom heeft gereserveerd en hij blijkt toch niet aan uw verwachtingen te voldoen, kunt u de reservering annuleren (tot uiterlijk 14 december).

Een aantal bomen is van twijfelachtige kwaliteit (u krijgt hierover bericht als dat zo is) en staat nog in de grond. Wanneer u de boom weer mee wilt nemen, graven we deze ter plekke uit. Houd er dus rekening mee dat dit iets langer duurt. 

Door de chaotische drukte van vorig jaar, hebben we nu de doelgroepen gesplitst. Mensen die hun kerstboom van vorig jaar hebben gereserveerd zijn welkom op: 

  • Vrijdag 7 december 14.00 - 16.00 uur
  • Zaterdag 8 december 15.00 - 16.00 uur
  • Vrijdag 14 december 14.00 - 16.00 uur (LET OP: na 14 december kunt u geen aanspraak meer maken op uw reservering)

Hoewel u vorig jaar ook al heeft betaald voor uw boom, betaalt u nu opnieuw de boomprijs. Dit is een vergoeding voor de kweker voor het planten, de verzorging en het uitgraven van uw boom en tevens voor het systeem dat de adopties bijhoudt. Tevens betaalt u een borg van € 10,- die u weer terugkrijgt als u de boom -met penning- weer bij ons inlevert.

 

 

Als u aankomt, pakt u bij de ingang een lege kruiwagen. Als u doorloopt, ziet u aan uw linkerhand een schuurtje. Hier meldt u zich even en hoort u of uw boom al in een pot zit of nog in de grond staat en waar u uw boom kunt 'bezichtigen'.

Als u de boom dit jaar weer wilt adopteren én hij staat nog in de grond, zal één van ons de boom voor u uitgraven. Staat uw boom reeds in een pot, dan kunt u afrekenen.

LET OP: er is een belangrijke wijziging t.o.v. andere jaren. Iedereen die een kerstboom meeneemt dient zich online te registreren (voorheen vulde je alleen de eerste keer een adoptiekaart in). U kunt dit op uw telefoon doen, maar wij zetten ook een laptop klaar om het onmiddellijk te kunnen regelen.

Bent u dit jaar met vakantie of zit u in een verbouwing? Als u dit jaar uw boom niet wilt, maar volgend jaar weer wel, kunt u 'm voor € 7,50 (verzorgingskosten) laten staan. LET OP: dit moet u wel melden vóór 25 november.

 

Nog een paar ouwe gouwe tips voor als u langskomt. Denk aan: 

  • Warme kleding (tijdens het uitgraven van de boom moet u even wachten).
  • Water- en modderdicht schoeisel (we hebben geen verharde paden en het is vaak modderig in dit jaargetijde).
  • Contant geld, want er is geen pinautomaat (u kunt wel een eenmalige incassomachtiging tekenen).
  • Een plastic zak om om de pot of kluit heen te doen.


 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2018 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS