gebruikersnaam  wachtwoord        
  
suche
Startpagina   Bio-kerstbomen      Voorwoord      De tuin      Groenten kopen      Voor uw eigen tuin      Recepten      Nieuws      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Recepten     >> Basisbereiding en informatie     >> Recepten open dag     >> Proeverij 26 september 2009    

Andijvie (sep-nov) 
Pompoen (aug-feb) 
Palmkool (sep-jan) 
Peterseliepuree (mei-sep) 
Droogbonen (nov-mei) 
Rabarbertaart (apr-jun) 
 

  Peterseliepuree   
 

Voor 500 g aardappels heeft u 1 flinke bos verse peterselie nodig.

Kook de aardappelen goed gaar. Was de peterselie en snijdt hem klein. Pureer de aardappels onder toevoeging van zout, melk en boter naar smaak. Voeg als laatste beetje bij beetje de peterselie toe. Peterseliepuree is een welkome afwisseling van gewone puree. Het anders soms zo overheersende karakter van peterselie verdwijnt met deze combinatie. Peterseliepuree kan vrijwel overal bij gegeten worden. Tevens rijk aan vitamines!

 
 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2014 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS