Startpagina   Bio-kerstbomen      Onze oogst      Voor uw eigen tuin      Veemarkt      De Bilt      Nieuws      Running Dinner      Meehelpen in de tuin      Contact   
>> Regelmatig     >> Af en toe     >> Stage     >> Wwoof    

  Vrijwilligers en Stagiair(e)s   
 

Als tuinders mogen we onszelf gelukkig prijzen met een diverse maar actieve groep vrijwiligers die ons op allerhande manieren ondersteunt.
De diversiteit is terug te vinden op verschillende vlakken. Sommige mensen helpen iedere week één of meerdere ochtenden, terwijl voor anderen "helpen op 'n Groene Kans" betekent: eens per jaar aardappels rapen op de jaarlijkse aardappeloogstdag. Jong en oud, met groene vingers, of nog een groentje op het gebied van (moes)tuinieren: voor iedereen die zijn of haar handen uit de (groene) mouwen wil steken, hebben we een passende activiteit. 
 
Ook verwelkomen we regelmatig stagiair(e)s op ons bedrijf. We vinden het leuk om onze kennis over te dragen, en kunnen met gepaste trots zeggen dat een aantal van onze oud-stagiair(e)s ondertussen zelf ondernemer is geworden. 
Dus doe je een groene opleiding, en ben je op zoek naar een leuke stageplek? Lees dan vooral even verder, en wie weet ben jij de volgende op het pad naar het ondernemerschap.
 

Tenslotte zijn we elk jaar gastgezin/ gastbedrijf voor een aantal WWOOFers. WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms) is een internetplatform dat gastbedrijven en jongeren met interesse voor duurzame landbouw bij elkaar brengt. Deze (meestal internationale) jongvolwassenen draaien twee tot vier weken tegen kost en inwoning mee mee op de tuin . Een leuke manier om te reizen, de cultuur van een land en de biologische landbouw van binnenuit te leren kennen. Op 'n Groene Kans helpen WWOOFers in de regel 's ochtends mee, en zijn ze 's middags vrij om de (toeristische) omgeving te verkennen. 'n Groene Kans is aangesloten bij Wwoof The Netherlands.

We're also hosting WWOOFers throughout the summer season. WWOOFing is a good way to intergrate traveling, cultural exchange and organic farming. For two to four weeks you can join our family & organic lifestyle.

 
 
 
 
 
 
      Disclaimer      .  
© 2019 by 'n Groene Kans• powered by ibnv CMS